top of page
   BEDRIJFSUITJES   
Professioneel en tóch persoonlijk: Erido Entertainment is dé partner in Limburg voor Bruiloften, Bedrijfsfeesten, DJ's, Bands, Licht en Geluid en nog veel meer! Bruiloften Bedrijfsfeesten DJ's Bands Limburg Bruiloften Bedrijfsfeesten DJ's Bands Limburg

Even ontspannen met je collega's!

​Een dagje, avondje of zelfs weekendje er tussenuit met je collega's? Erido verzorgt bedrijfsuitjes van A tot Z!

All-in?

Erido Events & Entertainment biedt een totaalpakket op het gebied van bedrijfsuitjes en kan zowel activiteiten, locaties, catering en entertainment verzorgen. We kennen de regio als geen ander en werken samen met u een concept uit voor een onvergetelijke dag, waarbij u enkel een aanspreekpunt nodig heeft.

Actief of informatief?

​​​Kiest u voor een dagje bol van activiteiten om uw medewerkers eens op een andere manier samen te zien werken of wilt u juist een informatieve dag in een informele setting?​ De keus is aan u!

Wij bieden diverse activiteiten in de categrorie 'zeer actief' (zoals raften en grotbiken), 'informatief' (zoals een quizdiner of diverse rondleidingen) en 'ontspannend' (zoals wijnproeven en diverse workshops).  

 

Catering en locatie

​​​Naast de activiteiten kunnen wij uiteraard ook voorzien in bijbehorende catering op diverse prachtige locaties.

Van koud buffet, tot walking dinner of stijlvol luxe meergangen-diner.

 

Party!

​​​Wat is er leuker dan een actieve dag afsluiten met een knallend feest of afsluitende borrel?

Onze DJ's en artiesten staan voor u klaar om een geslaagde dag op een mooie manier af te sluiten met de juiste muziek in de juiste sfeer!

bottom of page